Rebarborový džem 205g

179 Kč 87,32 Kč / 100 g
Máme skladem (259 ks)

Rebarbora bývala velmi oblíbená u našich babiček, ale věřte nebo ne, její domovinou je Čína a Tibet. A tam vědí, co je zdravé :-) Ale nejenom zdravá, ale i úžasně chutná je rebarbora. Moje oblíbené chutě jsou kyselé, proto také rebarboru tak ráda zpracovávám. V džemu se výborně snoubí s jahodou, malinou, ale miluji i čistě rebarborový. Jeho barva je od růžové až po zelenou, každá várka trochu jiná :-), ale chuť vždy lahodná. Nebojte se ho vyzkoušet, určitě si ho zamilujete. Použít ho můžete i do buchet a koláčů, když nemáte po ruce čerstvou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Expirace
U džemů slazených cukrem je expirace 12 měsíců od data výroby. U džemů bez cukru nebo džemů slazených náhradními sladidly je expirace 6 měsíců od data výroby. Džem doporučujeme spotřebovat do 14 dnů od otevření skleničky.

Rebarborový džem výběrový extra speciální 205g
Na 100g hotového výrobku bylo použito 70g ovoce.
Ve 100g výrobku je obsaženo 30g přírodních sladidel.
Složení: rebarbora 68,5%, cukr 29,5%, citrónová šťáva 1,5%, pektin 0,5%

Energetická hodnota na 100g: 554 kJ/113 kcal

Při výrobě absolutně eliminujeme jakákoliv chemická aditiva, barviva a konzervanty.

Každá sklenička
je originál

Mohla jsem produkci marmelád svěřit velkovýrobě, přidat konzervanty a víc cukru. Ušetřila bych spoustu času, peněz i nervů. Neudělala jsem to, protože takovou marmeládu bych sama svým dětem dávat nechtěla.

Miluju být ponořená až po lokty do marmelády, nedám dopustit na přirozenou chuť zralého ovoce a díky ručnímu popisování mi pod rukama projde každá sklenička.

 
Naše marmelády
Video Grill

Džemy, které
mě vrací do dětství

Pamatujete si na dobu, kdy léto vonělo zralým ovocem a senem a doma v kuchyni se připravovaly marmelády, sirupy a zavařeniny? Přesně takhle na dětství vzpomínám já. Jako malá jsem ráda pomáhala prarodičům se sběrem ovoce a jeho následným zpracováním.

Ruční práce

Výroba marmelád je pro nás poctivé řemeslo. Pod rukama nám projde každá sklenička.

Žádná chemie

Naše babičky se bez ní obešly. Nevidíme důvod, proč my bychom to měli dělat jinak.

Zavřít
 

Moje džemy a michellin?
To je snad sen!

Pochvala je příjemná věc, a to kdykoliv od kohokoliv. Když vám ale zavolá držitel toho nejvyššího kuchařského ocenění světa a poprosí vás o spolupráci, je to něco jako splněný sen.
Mně se taková věc přihodila a vy si nyní můžete poslechnout, jak se to celé stalo.

“Dobrý den, tady Roman Paulus. Já bych měl zájem o vaše džemy do našeho hotelu...”

šéfkuchař, gastronom, lektor a autor kuchařek. V roce 2012 získal jako první český šéfkuchař michelinskou hvězdu.

Roman Paulus Roman Paulus

Video Roman Paulus
Zavřít
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Džemy a Marmelády
Hmotnost: 0.358 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola