Šípkový sirup 500 ml
Související produkty
Detailní popis produktu
Nápojový koncentrát z plodů růže šípkové ošetřený pasterací
Složení: bylinný extrakt 55 % (filtrovaná voda, plody růže šípkové, citrony), sacharóza
Skladujte v chladu, po otevření do 8°C a spotřebujte do 4 týdnů.
Pro přípravu nápoje řeďte v poměru 1:10
Výživové údaje na 100ml: 850 kJ / 200 kcal
Tuky / nasycené mastné kyseliny: 0,5g / 0,1g;
Sacharidy / cukry: 50g / 50g;
Bílkoviny: 0,5g;
Sůl: 0g.
Každá sklenička
je originál
Mohla jsem produkci marmelád svěřit velkovýrobě, přidat konzervanty a víc cukru. Ušetřila bych spoustu času, peněz i nervů. Neudělala jsem to, protože takovou marmeládu bych sama svým dětem dávat nechtěla.
Miluju být ponořená až po lokty do marmelády, nedám dopustit na přirozenou chuť zralého ovoce a díky ručnímu popisování mi pod rukama projde každá sklenička.
Džemy, které
mě vrací do dětství
Pamatujete si na dobu, kdy léto vonělo zralým ovocem a senem a doma v kuchyni se připravovaly marmelády, sirupy a zavařeniny? Přesně takhle na dětství vzpomínám já. Jako malá jsem ráda pomáhala prarodičům se sběrem ovoce a jeho následným zpracováním.
Ruční práce
Výroba marmelád je pro nás poctivé řemeslo. Pod rukama nám projde každá sklenička.
Žádná chemie
Naše babičky se bez ní obešly. Nevidíme důvod, proč my bychom to měli dělat jinak.
Moje džemy a michellin?
To je snad sen!
Pochvala je příjemná věc, a to kdykoliv od kohokoliv. Když vám ale zavolá držitel toho nejvyššího kuchařského ocenění světa a poprosí vás o spolupráci, je to něco jako splněný sen.
Mně se taková věc přihodila a vy si nyní můžete poslechnout, jak se to celé stalo.
“Dobrý den, tady Roman Paulus. Já bych měl zájem o vaše džemy do našeho hotelu...”
šéfkuchař, gastronom, lektor a autor kuchařek. V roce 2012 získal jako první český šéfkuchař michelinskou hvězdu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečené čaje a sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 0.89 kg |
Podle ovoce: | Aloe vera |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.